torsdag den 17. november 2011

Madspild?

Flere gode madvaret var udvandret fra mit køleskab til skradespanden, så for at undgå yderligere madspild lavede jeg en liste over indholdet af mit køleskab.
Så er meningen naturligvis at få brugt det hele inden jeg køber friske varer igen..

Liste: Mit Køleskab 17 November 2011
Peber Salami
Ingefær
Fire Spanske Hvidløg
To Danske Løg
Fuetec. El Pozo. Recette
Moutard de Dijon
Dansk Honning
Syltede drueagurker
Mangochutney
Sauce til And
Sennep Sild
Grønne Italienske Oliven fra (Cerignola)
Kalamata Oliven
Franske Timian Oliven
Irsk Cheddar
Becel
Ketchup
Mayo

Diverse Drikkevarer

Jeg testede en reste sovs på Andesovs, Sennap, Honning , Portvins Rose med mere.
Huskede at smage på den inden jeg hælde den over min basis Pølse/Bacon mix.




Resultatet ?

EXELLENT!

Jeg spiste som sædvanlig en million olivn til forret + lidt ost og pølse, desuden havde jeg en sjat [ yellow tail ] Shiraz fra Yenda i Australien

bortset fra at jeg nu laver verdensklassemad i køkkenet, er jeg i gang med at forvandle mig til en flittig arbejdsmyre!

Hverdagsmorgen Jyllingevej Station

Fyraftenstid Malmparken Station

Ingen kommentarer:

Send en kommentar