mandag den 27. juni 2011

Hvordan laver man Paella

Hug brände

Fyld vand paa og find ud af om ildstedet er lige

papir og pap , smaa brände grene, store brändegrene

Rengör panden med opvaskemiddel, jord, vand og konfedt
Forstegte Langostinos, Calamar, Sufisit, Cigales - der mangler billeder af forkogte Almejas + Mejilones

Husk tändstikker eller at invitere en storryger

Ingredienserne tilsättes "poc a poc"
Saadan ska det se ud..

Paella ris eller grödris der kan suge noget

"vamos bien" = det körer for os

Ilden skal passes og plejes - husk f.eks extra brände
Hold ilden i live
risen tilsättes tilsidst
rör rundt, hold öje med mad/ild
hvis det bläser = mere arbejde
Stort set färdig Paella!

Däk Pellaen med avispapir

Bon profit!

<>
brug kogevandet fra muslingerne


Inviter famile/venner saa kan de hjälpe til?, gaa i vejen , drikke en masse bajere

TIPS:

Server kold rödvin , kold Cava, Kold Vermouth og kolde bajere

Start ikke en skovbrand

Inviter en Spanjak/Paella/Ild expert


Nem paella?

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder från Spanien och Paella. Jag har i ett förflutet bott i Spanien. Varifrån är bilderna.

    SvarSlet
  2. Billederne er fra Reus, som ligger syd for Barcelona i Katalonien.
    Hjemmelavet Paella smager fantastisk!

    SvarSlet